Jugadors

Bale tampoc assegura la seva continuïtat

Bale tampoc assegura la seva continuïtat
Bale tampoc assegura la seva continuïtat
L'heroi de la final va ser Gareth Bale. El gal·lès va realitzar un dels millors gols de la història de les finals de la Champions League a l'...

L'heroi de la final va ser Gareth Bale. El gal·lès va realitzar un dels millors gols de la història de les finals de la Champions League a l'aconseguir el 2 a 1 ammb una xilena pràcticament perfecta que va superar Karius per l'escaire. 

El davanter va acabar el partit amb el somriure que no lluïa a l'inici. Bale no va ser titular i no va amagar la seva frustració a l'arribar a l'estadi de Kiev: ni tan sols va sortir a escalfar amb els suplents. Però al final del partit tot era felicitat. Va ser nomenat MVP del matx pels seus dos gols. 

A la roda de premsa, no obstant, no va amagar que li hagués agradat tenir més minuts sobre la gespa. Bale va expressar als micròfons: "Òbviament necessito jugar cada cap de setmana, cosa que no ha passat aquesta temporada. Vaig estar lesionat les primeres cinc setmanes de la temporada, però ara estic bé. He de seure amb la meva agent aquest estiu i parla"

COMENTARIS