Notícies

Baltasar Garzón defensa Messi

"Les afirmacions de 'capo' i 'criminal' estan fora de lloc. Clarament demostren una predisposició en contra de Messi", afirma el jutge

Baltasar Garzón defensa Messi
Baltasar Garzón defensa Messi

"Les afirmacions de 'capo' i 'criminal' estan fora de lloc. Clarament demostren una predisposició en contra de Messi", afirma el jutge

Baltasar Garzón
Baltasar Garzón

| Joan Monfort (Sport)

Baltasar Garzón va ser jutge de l'Audiència Nacional des de 1988 fins a 2012 (excepte un any, entre 1993 i 1994), fins que va ser expulsat de la carrera judicial. Culer des que era petit, i amb aquests coneixements, parla dels judicis a Messi i Neymar en una entrevista de Toni Frieros que publica el diari Sport.

Judici a Messi

"[L'Advocat de l'Estat va comparar Messi com el capo d'una estructura mafiosa] Aquestes afirmacions de 'capo' i 'criminal' estan fora de lloc. Clarament demostren una predisposició en contra de Messi".

"Leo és una persona que conec, que admiro... Crec que tots som iguals davant la justícia. Estic convençut que sortirà bé".

"Sense cap dubte algú ha pogut voler utilitzar-lo com a cap de turc. Estic convençut que Messi no va estar al cas de les operacions que es podien haver fet. Messi pot ser moltes coses, però no crec que sigui un defraudador".

Imputació de Neymar

"No és anormal que es reobri una causa a l'Audiència Nacional si la sala observa indicis de diligències que encara s'han de dur a terme. El jutge haurà de valorar ara si hi ha matèria o no. Com a màxim, el que pot passar és que s'arribi a judici".

"[L'Advocada de l'Estat va ser directiva del Reial Madrid] No puc dir si tot això és casualitat o no, però a Neymar li desitjo molta sort".

El millor Barça

"Amb el Dream Team de Cruyff vaig gaudir molt, però encara vaig gaudir més amb el Barça de Pep Guardiola. L'actual de Luis Enrique, de vegades, ho aconsegueix".

Ídol d'infància

"Luis Suárez, Kubala... Perquè sóc del Barça des dels onze anys".

Cruyff

"Em va semblar un futbolista meravellós. La primera vegada que el vaig veure va ser quan l'Ajax va guanyar al Reial Madrid per 0-1 al Bernabéu. Em va enamorar com a jugador i sempre el vaig seguir".

"En ocasió del partit de futbol amistós pel 'Projecte Home' vam treballar junts. Em va convidar a dinar al Muntanyà i vam jugar a golf. Em va ensenyar a fer trampes. Era un tipus genial i molt graciós. I deixeu-me afegir que agraït".

Messi

"Que és el millor del món no admet discussió. Ara bé, no sabria dir si de tots els temps. Messi, per descomptat, té un punt de desequilibri respecte a la resta de jugadors. És la genialitat personificada".

COMENTARIS