Mercat

Barça i PSG, els 2 candidats per fitxar De Ligt

Segons RMC

Barça i PSG, els 2 candidats per fitxar De Ligt
Barça i PSG, els 2 candidats per fitxar De Ligt

Segons RMC

de ligt holanda

Barça o PSG. Aquestes són les 2 ofertes que té sobre la taula Matthijs de Ligt per decidir el seu futur la pròxima temporada. Segons revela RMC, els 2 clubs són els que s'han quedat en la lluita final per al central holandès i en els pròxims dies s'anunciarà la decisió final.

El cas és molt similar amb el que va passar amb De Jong fa uns mesos. En aquella ocasió, Barça, PSG i City van ser els 3 equips que van arribar al tram decisiu per fitxar el migcampista. El PSG era qui oferia una millor proposta econòmica però un viatge de Bartomeu per convèncer De Jong va resultar determinant per tancar l'operació a favor del club blaugrana.

Ara, el Barça no té la intenció de millorar l'oferta a De Ligt perquè considera que ha de ser igual que la de De Jong i no pot trencar l'escala salarial. El jugador també prefereix jugar al Camp Nou al costat del seu amic, però el representant Mino Raiola continua amb les seves exigències econòmiques. 

Mentrestant, el jugador està concentrat amb la selecció holandesa per disputar la fase final de la Nations League de la UEFA. Aquest dijous s'enfronten contra Anglaterra en les semifinals a partir de les 20.45h.

COMENTARIS