Mercat

Barça i Sevilla ja negocien per Munir

El davanter ja ha arribat a un acord amb el conjunt andalús

Barça i Sevilla ja negocien per Munir
Barça i Sevilla ja negocien per Munir

El davanter ja ha arribat a un acord amb el conjunt andalús

L'operació Munir es pot resoldre ben aviat. El futbolista ha escollit la proposta del Sevilla i ja ha arribat a un principi d'acord amb el club andalús per signar un contracte de 3 temporades i mitja, segons revela Ferran Martínez a Mundo Deportivo. De les diferents ofertes que tenia sobre la taula, la del conjunt de Machín és la que ha satisfet més al davanter, que té ganes de sentir-se important i disposar de minuts.

Ara faltarà que el Sevilla i el Barça es posin d'acord per tancar una operació aquest mercat d'hivern. Les negociacions ja han començat amb l'objectiu de satisfer totes les parts. Ernesto Valverde ja va dir que preferia que el cas se solucionés durant aquest mes de gener i des del club blaugrana aspiren a obtenir un benefici econòmic per un futbolista que no va acceptar la proposta de renovació.

Munir, per la seva banda, també prefereix marxar ara perquè ja sap que al Barça no disposaria de més minuts i podria perdre ritme competitiu durant els pròxims mesos. Davant aquesta sortida, el Barça activarà la recerca d'un davanter de garanties que compleixi les característiques de l'operació Murillo: econòmic, amb experiència i incorporació immediata.

COMENTARIS