Champions League

Barça - Liverpool a semis: el calendari dels 2 equips

Barça - Liverpool a semis: el calendari dels 2 equips
Barça - Liverpool a semis: el calendari dels 2 equips
Barça - Liverpool i Ajax - Tottenham seran les apassionants les semifinals de la Champions. L'eliminatòria entre el conjunt blaugrana i el red es preveu...
Barça Liverpool

Barça - Liverpool i Ajax - Tottenham seran les apassionants les semifinals de la Champions. L'eliminatòria entre el conjunt blaugrana i el red es preveu que sigui una final anticipada a doble partit amb 2 dels millors equips del contintent. Un xoc d'estils que acapararà tots els focus del món esportiu en un duel que començarà el dimecres 1 de maig al Camp Nou i finalitzarà el dimarts 7 a Anfield.

Un dels factors claus serà com arribarà cada equip en l'aspecte físic i el calendari previ que tindran a l'eliminatòria. El Barça té l'avantatge de disposar de 9 punts de diferència del segon mentre que el Liverpool és líder amb 2 punts més que el City però amb un partit més.

Mentre que el Barça tindrà 3 partits abans de les semifinals (Reial Societat a casa, Alabès a fora i Llevant a casa), el Liverpool només tindrà 2 partits (Cardiff a fora i Huddersfield a casa) però té la pressió que no pot punxar en cap. Entremig de l'eliminatòria, el Barça jugarà a Balaídos el dissabte 4 de maig a les 20.45h i el Liverpool anirà al camp del Newcastle.

COMENTARIS