Bàsquet

Barça - Saragossa, semifinals de l'ACB

Barça - Saragossa, semifinals de l'ACB
Barça - Saragossa, semifinals de l'ACB
El Barça de bàsquet va obtenir aquest diumenge el bitllet per a les semifinals de l'ACB després d'eliminar la Penya amb la segona victòria...
Heurtel Bàsquet

El Barça de bàsquet va obtenir aquest diumenge el bitllet per a les semifinals de l'ACB després d'eliminar la Penya amb la segona victòria aconseguida al Palau Olímpic (86-107). Els homes de Pesic van tornar a realitzar un partit molt seriós a les dues bandes de la pista i Heurtel va ser el gran líder de l'atac amb 32 punts i 9 assistències que van desfer el tramat defensiu del Joventut. Només Laprovittola, autor de 22 punts, va sobresortir pels locals però no va ser suficient per plantar cara.

El rival del Barça a les semifinals serà el Saragossa, que va eliminar contra tot pronòstic el Baskonia per 2-0 i s'ha convertit en la gran revelació dels play-offs de l'ACB. La sèrie serà al millor de 5 partits, començarà el divendres 7 de juny a les 21h al Palau Blaugrana i el segon partit serà diumenge també a les 21h a casa. A les altres semifinals, el Madrid s'enfrontarà contra el guanyador del València - Unicaja, que es decidirà aquest dimarts 4 de juny a les 21h.

COMENTARIS