Notícies

Bartomeu: "Alba seguirà, treballem en un contracte de 5 anys"

Bartomeu: "Alba seguirà, treballem en un contracte de 5 anys"
Bartomeu: "Alba seguirà, treballem en un contracte de 5 anys"
A banda de parlar de la continuïtat de Valverde, Josep Maria Bartomeu ha repassat altres temes d'actualitat en una conversa amb Sport. El president...
Jordi Alba Bartomeu

A banda de parlar de la continuïtat de Valverde, Josep Maria Bartomeu ha repassat altres temes d'actualitat en una conversa amb Sport. El president blaugrana ha parlat sobre la petició de renovació de Jordi Alba, els rumors del retorn de Neymar i la possibilitat d'incorproar un davanter centre.

La renovació d'Alba 

"Per descomptat que seguirà. Ja estem treballant amb ell per a una renovació llarga, per als propers cinc anys."

"És un jugador que necessitem i que és imprescindible per al nostre joc. No tinc cap dubte que continuarà amb nosaltres."

"Al Barça intentem adaptar les exigències del jugador a l'escala salarial del club. Jordi Alba és dels jugadors més importants de la plantilla i ha de tenir el contracte que es mereix."

Tornarà Neymar?

"Nosaltres no parlem de jugadors d'altres equips. Respectem el PSG. Tenim una gran plantilla, optem a tots els títols i tenim el millor jugador del món amb Leo Messi. Tenim garantits molts anys de bon futbol."

El fitxatge d'un 9

"Cal estar atents al que passi al mercat durant les dues finestres. Si hi ha algun jugador que pugui ser interessant per al club, ja sigui fitxat o cedit, ho intentarem."

COMENTARIS