Notícies

Bartomeu argumenta el partit de Miami

Bartomeu argumenta el partit de Miami
Bartomeu argumenta el partit de Miami
Bartomeu ha passat revista al possible partit que el Barça jugaria a Miami contra el Girona. El president ha explicat el motiu per què el club està...

Bartomeu ha passat revista al possible partit que el Barça jugaria a Miami contra el Girona. El president ha explicat el motiu per què el club està interessat en exportar La Lliga als Estats Units.

Partit a Miami

"No ho sé, no ho decideixo jo. LaLiga ens ho va proposar i ens va semblar una bona idea i m'agrada. Tenim l'obligació de promocionar Laliga i cal acostar-se a nous aficionats. Estem competint amb la Premier. Un partit fora ens ajudaria. Si ens autoritzen ho farem i si no ens autoritzen, no ho farem". 

Opinió de jugadors

"Vam parlar amb els capitans, se'ls va explicar el projecte de jugar un partit a l'any als EUA per obtenir més ingressos perquè és un país que està creixent molt i podem fer més marca. Competim amb la Premier i aquest projecte beneficia a tots i en especial als equips amb menys pressupost".

Opinió socis

"Hi haurà diferents opinions, però es tracta de seguir promocionant el futbol i per què no, la marca Barça als EUA per poder seguir sent competitius i sostenibles i poder competir amb aquests clubs-estats que existeixen a Europa".

Avantatge de no jugar a Montilivi

"Respecto totes les opinions. Jo no veig un partit. Jo veig un projecte perquè gent de fora pugui veure els nostres equips en directe i que ens permeti generar més ingressos".

COMENTARIS