Club

Bartomeu: "Descartem aquesta proposta d'escut, no ha agradat al soci"

"No està previst que Neymar torni"

Bartomeu: "Descartem aquesta proposta d'escut, no ha agradat al soci"
Bartomeu: "Descartem aquesta proposta d'escut, no ha agradat al soci"

"No està previst que Neymar torni"

Bartomeu Terribas

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio després de la polèmica Assemblea de dissabte passat on els compromissaris van tombar les propostes de renovar l'escut i eliminar un límit a l'hora de demanar un crèdit. En un dels moments més delicats de la seva etapa al capdavant del club, Bartomeu ha volgut calmar els ànims i ha dit que no presentaran més la proposta de renovació d'escut però que estudiaran altres alternatives. A banda d'això, el president també ha parlat sobre altres assumptes d'actualitat com la renovació de Valverde o el possible fitxatge de Neymar.

La polèmica de l'escut

"És evident que l'escut no serà aquest perquè no té el consens i he d'acceptar que no agrada als socis. Farem una reflexió interna de com serà el nou disseny i de com s'aprovarà o no, hi va haver socis que demanaven votar la proposta en un referèndum."

"És democràtic retirar un punt de l'ordre del dia, és normal i no passa res. Als compromissaris els vull dir que els vaig escoltar, aquest club és democràtic. Quan tothom vota que 'sí', se'ns diu que hem manipulat i quan voten en contra és que la junta ha de plegar. No tinc cap problema a perdre votacions."

La votació perduda sobre l'endeutament

"Seguirem fent les coses com fins ara i buscarem noves solucions. El soci ha d'estar tranquil, cap junta directiva s'endeutarà més enllà del que diuen els Estatuts. No afectarà l'Espai Barça i tampoc tenim cap projecte en ment."

El futur de Valverde

"Té contracte per aquesta temporada i la següent, tranquil·litat absoluta. Està fent una gran feina, la primera temporada va ser excel·lent, estem molt contents amb ell."

La lesió de Messi

"Estic preocupat perquè Messi és el jugador més important del futbol mundial. Es perdrà molts partits però no és el primer cop que ens passa i l'equip ho ha tirat endavant."

Neymar

"No està previst que Neymar torni. No he tingut cap trucada de l'entorn del futbolista, no hem fet cap reunió. Ell va decidir que el seu futur era a París."

Fitxatges al mercat d'hivern

"No tenim cap previsió de fitxar ningú al gener, excepte que els tècnics ens diguin el contrari. El projecte és el d'una plantilla més curta que altres anys, perquè comptem amb els del filial, i amb això hem de jugar."

La situació dels presos polítics i la de Sandro Rosell

"Les raons són diferents, jo defensava la llibertat. No té cap raó la presó preventiva, en cap cas. El tema Sandro Rosell no l'entenem, els advocats i el seu entorn no saben per què. I deixo anar la pregunta: "No deu ser a la presó pel fet de ser president del Barça?"

La política amb el planter

"Busquem arribar als 1.000 milions d'ingressos que ens permetran un nou salt endavant en la nostra projecció i ambició de ser competitius davant dels "taurons" europeus que vénen a buscar a La Masia. Vendre jugadors ens ajuda a aconseguir l'estabilitat. Podem dir que tenim un Barça B amb jugadors amb talent per ser al club."

COMENTARIS