Notícies

Bartomeu: "Ningú ha pagat cap comissió per la venda de Neymar"

Bartomeu: "Ningú ha pagat cap comissió per la venda de Neymar"
Bartomeu: "Ningú ha pagat cap comissió per la venda de Neymar"
Josep Maria Bartomeu ha passat pels micròfons del programa El Transistor d'Onda Cero i ha analitzat l'actualitat del Barça Messi"Ara és...

Josep Maria Bartomeu ha passat pels micròfons del programa El Transistor d'Onda Cero i ha analitzat l'actualitat del Barça 

Messi

"Ara és capità i és una transformació important i ha volgut agafar aquesta responsabilitat".

"No està al The Best perquè està en una altra categoria. Hauria de guanyar-lo cada any. No conec el criteri però em sorprèn que no hi hagi el millor jugador del món que l'any passat va fer una gran temporada".

"Ningú serà com Messi"

Objectius

"La Lliga és l’objectiu número u. Si he de triar em quedo amb el triplet. Pressupostem guanyar la Lliga, arribar a la final de Copa i a quarts de Champions, aquest és l'objectiu econòmic. L’objectiu esportiu és el triplet. Cal treballar i esforçar-se ".

Aparicions públiques

"He aparegut poc des de 2015 i de vegades sí que pot ser un problema però ens agrada que parlin els jugadors i entrenador que són els protagonistes i nosaltres dirigim el club". 

Neymar

"Ens va doldre com se’n va anar, no que s'anés. El PSG no ens va trucar i ens va fer mal, ja està oblidat. Al Barça prima el projecte esportiu no l'econòmic”.

"Ningú ha pagat cap comissió per la venda de Neymar, perquè Neymar se’n va anar pagant la clàusula, no va ser una venda”.

Navarro

"Ens agradaria que jugués eternament. Ha guanyat tant que ja és història i una llegenda del bàsquet blaugrana. Seguirà ajudant-nos amb el seu coneixement i experiència en el bàsquet blaugrana. I properament començaran actes d'homenatge com la retirada de la samarreta".

Límit salarial

"El tenim el més alt i ens permet fer una gestió més justa. Vol dir que podem arribar a límits més alts de massa salarial perquè vam ingressar més que altres clubs. Hi ha rivalitat dins del camp i fora del camp a patrocinadors, sponsors... "

Situació política

"Ens devem als socis i als milions d'aficionats arreu del món i que estiguin contents amb el seu equip. Ens agrada explicar que tenim molts milions d'aficionats i pensem en tots ells en la gestió del club, que el club sigui un referent transmetent valors”. 

“Si algú viu a Catalunya es tracta de política però estem acostumats a conviure. El que no fem és prendre partit ni per uns ni per altres. A Catalunya hi ha llibertat d'expressió, defensem aquests valors com la democràcia. Defensem el dret a decidir, que la gent voti, però no prenem partit perquè els nostres socis pensen diferent”.

“Som catalans i catalanistes, som un club molt arrelat però tenim la vista posada en el món sencer. I per això treballem cada dia. Estem contents amb la marca Barça, arribem a tot el món".

Trasplantament d'Abidal

"És tot fals i Abidal ho ha explicat".

Nit de Roma

"Va ser una de les meves pitjors nits veient un partit de futbol. Va ser difícil de dirigir perquè pensàvem que l'eliminatòria estava encaminada, va ser una patacada. L'important és com va reaccionar l'equip guanyat la Lliga i la Copa. No vam saber competir i és una experiència que ja tenim per a aquesta temporada".

COMENTARIS