Notícies

Bartomeu reivindica Valverde

Bartomeu reivindica Valverde
Bartomeu reivindica Valverde
Josep Maria Bartomeu ha realitzat el seu discurs institucional per inaugurar l’Assemblea de Compromissaris que s’està realitzant aquest dissabte...

Josep Maria Bartomeu ha realitzat el seu discurs institucional per inaugurar l’Assemblea de Compromissaris que s’està realitzant aquest dissabte al Palau de Congressos de Barcelona. 

Rendiment esportiu

"La temporada passada va ser notable. És evident no estem orgullosos per l'eliminació que vam tenir a Roma ni per la trajectòria del bàsquet a l'Eurolliga”. 

“També va ser una temporada especial perquè es va ser Andrés Iniesta. Ell sap que té aquí un lloc. Estic molt content de l'homenatge que li van fer els socis. Va sortir com Xavi i Puyol, per la porta gran”. 

“Hem d'estar molt orgullosos pels 19 títols guanyats pels equips professionals, les sis Copes del Rei...”. 

Ernesto Valverde

“La temporada d'Ernesto Valverde va ser molt bona. I no és fàcil entrenar el Barça. Va aconseguir la setena Lliga en 10 anys i la quarta Copa seguida... Tenim un entrenador molt vàlid i que creu en el nostre model”. 

Club 

“Tinc la convicció que el Barça és més fort, més sostenible, més compromès i més solidari que mai. Hem conviscut amb dificultats de tota mena, com les econòmiques, ja que cada vegada hi ha més clubs-estat o pertanyents a fons d'inversió”. 

"Estem en l'equador del mandat i sé que afrontarem el que queda de manera valenta i responsable. L'horitzó és llarg, però volem ser l'entitat esportiva més admirada del món" .

Procés polític

“És complex. Hem defensat valors innegociables, com el dret a decidir i la llibertat d'expressió. Sempre hem reclamat que tot se solucioni amb diàleg polític. També demanem que es revisi la presó preventiva dels polítics i de l'expresident Sandro Rosell".

Projectes

"Qui hagués imaginat que guanyaríem 49 títols, que tindríem el futbol femení com el tenim, el projecte Masia 360, el Barça Innovation Hub, l'Empire State il·luminat de blaugrana, guanyar dues Champions League o que seríem el club amb més ingressos en patrocini?". 

Espai Barça

"L'Espai Barça comença ja. Tant, que a la primavera que ve inaugurarem l'Estadi Cruyff i a l'estiu començaran a entrar grues al Camp Nou" .

La Masia

"Costa molt blindar el talent de La Masia. Vénen els pares, els agents i porten ofertes molt altes. Ens esforcem per retenir el talent i fer veure a aquests jugadors que el millor programa per a les seves carreres és seguir al Barcelona".

COMENTARIS