Notícies

Bartomeu revela perquè no van poder fitxar Pogba

Bartomeu revela perquè no van poder fitxar Pogba
Bartomeu revela perquè no van poder fitxar Pogba
L'estiu del 2015, un dels futbolistes que seguia el Barça per reforçar el mig del camp era Paul Pogba. El francès militava en aquella època a la Juventus...
Barça Juventus Pogba

| SPORT

L'estiu del 2015, un dels futbolistes que seguia el Barça per reforçar el mig del camp era Paul Pogba. El francès militava en aquella època a la Juventus i el club blaugrana va fer un moviment per intentar bloquejar el seu traspàs aquell estiu i incorporar-lo la temporada següent. La jugada no li va sortir del tot bé a la Junta Directiva de Bartomeu perquè Pogba va acabar al Manchester United. El president ha blaugrana ha explicat com va anar tot el cas Pogba en una entrevista a ESPN en la prèvia del duel de la Champions.

Les opcions de fitxar Pogba 

"Era l'estiu del 2015, Pogba jugava a la Juve i, simplement, li vam dir a la Juve que si algun dia decidien vendre el jugador, nosaltres estaríem interessats. Quan ens van dir el preu de l'oferta del Manchester United, vam veure que no podíem pagar aquella quantitat en aquell moment."

El nivell actual de Pogba

"Pogba ha millorat com a equip el Manchester United, és una de les estrelles del moment."

El Manchester United actual

"Tenen un bon grup amb grans jugadors. L'any vinent segur que competiran per la Premier i aquest any ho faran per la Champions."

COMENTARIS