Mercat

Bartomeu va viatjar a Amsterdam per intentar convèncer De Jong

Bartomeu va viatjar a Amsterdam per intentar convèncer De Jong
Bartomeu va viatjar a Amsterdam per intentar convèncer De Jong
El nom de Frenkie De Jong ha estat protagonista aquesta setmana en el mercat europeu. El prometedor migcampista de l'Ajax volia decidir el seu destí per...

El nom de Frenkie De Jong ha estat protagonista aquesta setmana en el mercat europeu. El prometedor migcampista de l'Ajax volia decidir el seu destí per la pròxima temporada aquesta setmana per poder-se centrar en el que resta de temporada amb l'aspecte esportiu.

A principis de setmana, es va publicar que l'holandès ja havia pres una decisió i havia descartat el Barça perquè creia que al Camp Nou tindria un rol secundari per l'excés de migcampistes. Algunes informacions des de Holanda apuntaven que el PSG ja hauria tancat un acord amb el jugador.

Però el Barça no s'ha rendit i, segons informa Oriol Domènech al Club de la Mitjanit, el president Josep Maria Bartomeu ha decidit agafar personalment les regnes i el passat dijous va viatjar a Amsterdam per reunir-se amb el futbolista i el seu representant. Bartomeu va viatjar acompanyat de la cúpula de la direcció esportiva formada per Pep Segura, Eric Abidal i Ramon Planes.

En la trobada va intentar convèncer el jugador perquè rectifiqués i firmés pel Barça. El president blaugrana li va explicar que la lliga espanyola és molt més competitiva que la francesa, que podria jugar 3 o 4 anys al costat del millor jugador de la història i que segur que tindria un paper destacat. En aquest últim cas, li va posar els exemples d'Arthur i Lenglet, que també tenien dubtes de venir per ser suplents i han acabat tenint un paper molt destacat.

Respecte al tema econòmic, el Barça també va dir que no seria cap problema i Bartomeu va parlar amb Marc Overmars, director esportiu de l'Ajax, per dir-li que complirien amb les seves peticions si aconseguien un acord amb el futbolista.

Ara caldrà veure si De Jong canvia de decisió però, de moment, el que ha aconseguit el Barça és que el jugador s'ho repensi i no està previst que faci un anunci imminent del seu destí la pròxima temporada. El serial De Jong, continua.

COMENTARIS