Club

Bartomeu: "Valverde és l'entrenador que volem"

El president blaugrana manté la confiança malgrat la desfeta d'Anfield

Bartomeu: "Valverde és l'entrenador que volem"
Bartomeu: "Valverde és l'entrenador que volem"

El president blaugrana manté la confiança malgrat la desfeta d'Anfield

Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ha deixat clar que mantenen la màxima confiança sobre Ernesto Valverde com a entrenador del Barça i no pensen fer cap canvi a la banqueta malgrat la desfeta d'Anfield. El president blaugrana ha atès aquest dijous els mitjans de comunicació i ha valorat així la temporada.

Confiança amb Valverde

"Valverde és l'entrenador que volem. Ell ho va dir l'altre dia, té el suport del president i de la junta. Això és un projecte a mig i llarg termini. Té contracte i estem molt contents amb ell. Ara es tracta que els jugadors es vagin recuperant del cop anímic."

Fitxatges

"La planificació de la temporada  ja està en marxa, des de fa temps. Ja hi ha jugadors que s'han fitxat i ja en parlarem quan passi la final de Copa."

La desfeta de la Champions

"L'objectiu principal és la lliga i després volem la Copa i la Champions. Ha estat una temporada magnífica, l'hem guanyat amb jornades d'antelació. Tots volem més. Ara ve la final de Copa i venim d'una derrota dolorosa. Ara toca recuperar l'ànim, les il·lusions, les ganes de competir i ens queda encara una setmana perquè l'equip vagi entrenant."

La final de la Champions Femenina a Budapest:

"Això ha de ser un punt i seguit, té el nostre suport per donar ajuda al femení. Estem molt orgullosos. Era un objectiu per als propers anys i ara les noies mereixen un bon resultat. Seguirem insistint i invertint en el femení, no només en el professional, sinó també al futbol base."

COMENTARIS