Notícies

Bartomeu: "Veig Valverde més relaxat"

Bartomeu: "Veig Valverde més relaxat"
Bartomeu: "Veig Valverde més relaxat"
Josep Maria Bartomeu va passar aquest dimarts pels micròfons d’El Partidazo de la Cadena Cope i va analitzar alguns aspectes de l’actualitat....

Josep Maria Bartomeu va passar aquest dimarts pels micròfons d’El Partidazo de la Cadena Cope i va analitzar alguns aspectes de l’actualitat. 

Valverde

"Ser entrenador del Barça desgasta molt, però a l’Ernesto el veig més relaxat aquest any que el passat, que estava més seriós. El seu treball és excel·lent, ha aconseguit unitat. Té contracte per al proper any. Està encantat amb el Barça i nosaltres amb ell. Vull que Valverde continuï. És una persona adequada per incorporar als joves, per fer aquesta transició”. 

Fitxar Isco

“Si els nostres tècnics demanen un jugador i aquest jugador se’n vol anar del Madrid, per descomptat que el fitxaria. Aquí no hi ha pactes de no agressió. Però no ha passat. I per respecte al Reial Madrid parlaria amb el president del Reial Madrid, però no ha passat mai amb mi a la directiva”.

Neymar

"Mai vaig parlar amb el pare de Neymar des que se’n van anar, ni amb ell ni amb el seu pare. Ningú em creu però ho repeteixo: mai m’ha trucat ni el seu pare ni ell per dir “vull tornar al Barça”. Ell va decidir anar-se'n a un altre projecte. Amb els diners obtinguts vam fitxar dos jugadors més joves i estem molt contents amb ells, Coutinho i Dembélé".

Calendari

"Parlar d'horaris i calendaris és recurrent. Em remeto als quarts, el Barça va tenir menys descans davant el Sevilla. És el que hi ha, un dia més o menys. Un dia li toca a un, i altre, a un altre. Cal acostumar-s’hi”. 

Piqué i Guardiola a la junta

“Un projecte esportiu amb Guardiola i Piqué seria la bomba, haurien d’anar-hi junts. Si Guardiola es presentés com a president, el votaria. És un gran entrenador, aquí va fer una revolució amb els sis títols”.

COMENTARIS