Gossip

Beckham vol fitxar Luis Suárez per a la MLS l'any 2020

Beckham vol fitxar Luis Suárez per a la MLS l'any 2020
Beckham vol fitxar Luis Suárez per a la MLS l'any 2020
Luis Suárez té una oferta important sobre la taula i, de moment, l'està estudiant. Segons ha revelat Xavi Campos al Club de la Mitjanit de Catalunya...
Luis Suárez

Luis Suárez té una oferta important sobre la taula i, de moment, l'està estudiant. Segons ha revelat Xavi Campos al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio, l'uruguaià ha rebut una proposta important per incorporar-se a la MLS nord-americana a partir del juny del 2020.

David Beckham és un dels impulsors de l'Inter de Miami, un equip que competirà a la lliga nord-americana a partir del mes de març del 2020 i vol incorporar jugadors de prestigi per al llançament del nou projecte. Un dels jugadors que estaria cridat a liderar aquest conjunt és Luis Suárez per la seva trajectòria, qualitat i impacte sobre el mercat de Miami. Beckham ja hauria contactat amb l'entorn de Suárez amb una proposta de 4 anys d'acord i, de moment, no ha dit que no a la proposta.

Suárez té contracte amb el Barça fins al 2021 però l'estiu vinent ja només tindria un any de contracte i podria negociar una possible sortida. A més, Xavi Campos també ha assegurat que Suárez no és l'únic blaugrana amb qui s'ha fixat Beckham per al seu nou projecte de l'Inter de Miami. 

COMENTARIS