Notícies

Belletti: "Si Neymar torna a Espanya, crec que seria al Barça"

Belletti: "Si Neymar torna a Espanya, crec que seria al Barça"
Belletti: "Si Neymar torna a Espanya, crec que seria al Barça"
Durant aquests dies d'aturada internacional, alguns mitjans han especulat sobre un hipotètic retorn de Neymar al Barça. Algunes fonts apunten que el...
Belletti

Durant aquests dies d'aturada internacional, alguns mitjans han especulat sobre un hipotètic retorn de Neymar al Barça. Algunes fonts apunten que el brasiler continua sense estar a gust a París i el seu desig seria tornar a Barcelona. L'operació, però, es preveu molt complicada per temes econòmics i també emocionals, ja que la seva marxa va doldre en molts estaments del club blaugrana.

Un brasiler que coneix bé a Neymar és l'exblaugrana Belletti, que ha parlat sobre aquest assumpte a La Ser i més concretament per si creu que aniria al Barça o al Madrid: "No crec que estigui molts anys a París. I no crec que aniria al Madrid perquè si torna a Espanya, ho faria al Barça."

L'exfutbolista també ha reconegut que el Barça "té alguna cosa especial amb els brasilers" i, finalment, ha valorat la figura d'Arthur: "És un futbolista amb qualitat i perosnalitat. Té coses semblants a Xavi, però li queda molt per arribar al seu nivell."

COMENTARIS