Notícies

Boca no vol jugar al Bernabéu

Boca no vol jugar al Bernabéu
Boca no vol jugar al Bernabéu
La Copa Libertadores va camí de veure un altre capítol a la seva llastimosa final. El partit de tornada que River i Boca haurien de jugar previsiblement al...

La Copa Libertadores va camí de veure un altre capítol a la seva llastimosa final. El partit de tornada que River i Boca haurien de jugar previsiblement al santiago bernabeu, tal com es va fer públic aquest dijous, no està tan clar. 

Boca Juniors segueix convençut que té arguments per ser declarat campió de la competició arran dels greus incidents que es van viure als voltants de l’estadi Monumental en la prèvia del partit. 
El club xeneize ha emès un comunicat on anuncia que ha contractat un prestigiós bufet d’advocats especialitzats en dret esportiu per esgotar totes les vies administratives possibles. 

Per altra banda, diverses informacions asseguren que River tampoc està conforme en viatjar a Madrid perquè perden la condició de local. Des de l’entitat consideren que els disturbis van ser permesos per la inhibició de les autoritats nacionals i municipals.

COMENTARIS