Jugadors

Bojan: "No ha estat una situació fàcil"

"Mai m'havia passat saber que no podia jugar per una decisió de club"

Bojan: "No ha estat una situació fàcil"
Bojan: "No ha estat una situació fàcil"

"Mai m'havia passat saber que no podia jugar per una decisió de club"

Bojan Krkic

Bojan Krkic ha passat una mala etapa a l'Alabès, on va arribar-hi cedit i la directiva va decidir que no jugués per intentar forçar-ne la sortida. Amb el final del mercat d'hivern, la situació ha canviat, i ara explica com va viure aquells dies en una entrevista amb Edu Polo a Mundo Deportivo. Aquí en destaquem 10 frases.

La pressió de la directiva

"No ha estat una situació fàcil. Mai m'havia passat saber que no podia jugar per una decisió de club".

"Ràpidament vaig posar els cinc sentits a entrenar bé encara que no jugués perquè aquesta situació no em vencés".

Com ho ha viscut?

"Amb sorpresa, […] però en circumstàncies així t'has de fer fort, afrontar-ho amb tranquil·litat i sobretot que el que vius no et tregui les ganes de fer el que més t'agrada".

"Si per totes les situacions que no ens agraden sentim rancor no viuríem tranquils. Jo he capgirat aquesta angoixa".

No va jugar al Camp Nou…

"És un d'aquests partits que t'agrada jugar com a professional, però no vaig poder jugar-lo per una cosa aliena a mi i no cal donar-hi més voltes. No era el dia".

Abelardo

"Li estic molt agraït per haver-me motivat molt des del primer minut. Mai he tingut la sensació de no formar part del grup de vint-i-tants jugadors".

"Conèixer Abelardo ha estat una de les grans sorpreses que he tingut. El factor humà és molt important".

Les dificultats de l'Alabès

"Abelardo té les idees molt clares del que podia esperar de l'equip. Veníem d'una situació molt dolenta que no era normal per la plantilla que tenim i ell sabia el que podia treure del grup. […] Estic convençut que aconseguirem la salvació per la fortalesa de l'equip".

Tornar a l'Stoke City

"Ara soc molt feliç a Vitòria. Els primers mesos no he gaudit com jo volia però ara venen tres mesos més per intentar canviar aquesta sensació".

"Quan acabi la temporada ja veurem. […] L'Stoke és el club on més he rendit perquè m'he sentit allí molt a gust, l'afició m'estima molt i és un lloc especial per a mi".

COMENTARIS