Entrenadors

Bordalàs: “Quan Messi està bé...”

Bordalàs: “Quan Messi està bé...”
Bordalàs: “Quan Messi està bé...”
José Bordalàs, el tècnic del Getafe, sap que aquest diumenge té una prova de foc: aturar Messi per aturar el Barça. L’entrenador ha analitzat el partit...
Pepe Bordalàs

José Bordalàs, el tècnic del Getafe, sap que aquest diumenge té una prova de foc: aturar Messi per aturar el Barça. L’entrenador ha analitzat el partit contra el conjunt de Valverde en roda de premsa. 

Messi

“Messi és el millor. No és senzill (parar-lo). El coneixem des de fa molts anys. Tenim sort de tenir-lo a la nostra Lliga i tant de bo puguem gaudir molt de temps de Messi perquè és el millor. Quan Messi està bé, és molt complicat i dificilíssim frenar-lo”.

S'ha intentat frenar aquest jugador de totes les maneres possibles, fins i tot amb marcatges individuals, i és complicat. Cal intentar fer un gran partit, posar en dificultats el Barcelona i confiem en l'equip i en la resposta dels jugadors”.

Jugadors del Barça

“Per a mi els millors són els nostres, però qualsevol jugador del Barcelona m'agrada, com a qualsevol entrenador. Suárez és un magnífic davanter i ho ha demostrat al Barcelona i al Liverpool. Qualsevol jugador. Busquets és el millor en el seu lloc . Rakitic, Dembélé, Arturo Vidal... qualsevol té un nivell altíssim. Hem de fer un partit perfecte”.

“Em preocupen en conjunt i després Messi és el millor del món. Això els fa ser encara més poderosos. Nosaltres hem de saber que som el Getafe, un equip modest que va a competir bé i intentarem en la mesura del possible que el Barcelona no monopolitzi la pilota. Som conscients que juguem a casa. Aquí hem fet bons partits i hem l'ajuda de la nostra afició”.

 

COMENTARIS