Notícies

Borja Valero: "Prefereixo que Messi no jugui contra nosaltres"

Borja Valero: "Prefereixo que Messi no jugui contra nosaltres"
Borja Valero: "Prefereixo que Messi no jugui contra nosaltres"
La presència de Messi a l'Inter - Barça d'aquest dimarts és la gran incògnita que rodeja la prèvia del partit de la Champions. Ningú sap si l'...
Borja Valero

| @inter

La presència de Messi a l'Inter - Barça d'aquest dimarts és la gran incògnita que rodeja la prèvia del partit de la Champions. Ningú sap si l'argentí podrà jugar el partit però el futbolista del conjunt milanès, Borja Valero, ha reconegut en roda de premsa que prefereix que no participi en el partit de San Siro.

Messi

"La presència de Messi ho canvia tot, és el millor jugador del món. Si he d'escollir: prefereixo que Messi no jugui contra nosaltres."

El duel contra el Barça

"El partit ve condicionat perquè el Barça sempre vol tenir la possessió del joc. És molt difícil robar-li la possessió al Barça, ho tenen a l'ADN. A més, també fan la pressió a dalt que et fan cometre errors. Per guanyar-los, cal trobar la millor manera per fer-los mal, serà complicat."

"En el 90% dels partits de Sèrie A gestionem nosaltres la pilota. En canvi, contra el Barça no serà així, canvia molt. Esperem poder tenir una mica la pilota i aprofitar els contraatacs."

Qui és el favorit?

"El Barça és el favorit, té els millors jugadors del món. Que vinguem d'haver guanyat 7 partits seguits en Sèrie A no canvia el favoritisme."

COMENTARIS