Buffon: "Contra el Barça tenim menys possibilitats que contra el Madrid"

Buffon ha parlat a FIFA.com sobre la final de Champions d'aquest dissabte

Buffon: "Contra el Barça tenim menys possibilitats que contra el Madrid"
Buffon: "Contra el Barça tenim menys possibilitats que contra el Madrid"

Buffon ha parlat a FIFA.com sobre la final de Champions d'aquest dissabte

| #473198408 Getty Images

Buffon ha parlat a FIFA.com sobre la final de Champions d'aquest dissabte i ha manifestat que creu que és més difícil guanyar al Barça que al Madrid. El porter de la Juventus de Torí ha explicat que després de guanyar a les semifinals va sentir una gran felicitat, ja que quan no ets l'equip favorit tot és molt gratificant.

Aquestes són les declaracions més destacades de l'entrevista:

El respecte al Barça

  • "Contra el Reial Madrid teníem un 35% de possibilitats de passar, així que suposo que la possibilitat de guanyar el trofeu ara contra el Barcelona és menor. Som conscients d'això i no ho podem negar, perquè és tan evident".
  • "Tenim un gran respecte al Barça per tot el que han aconseguit, però com ja he dit sobre el Madrid, tenim les nostres poques armes per competir".

La final de Champions

  • "Personalment, la final és un gran objectiu. És un gran objectiu perquè la meva carrera ha estat llarga i, òbviament, durant tots aquests anys he viscut moments complicats i he hagut de prendre decisions difícils".
  • "I he de dir que després de nou o deu anys, alguns dels quals han estat realment difícils, venir aquí de nou i amb tot l'equip, tot l''staff' tècnic, tot el club i tots els nostres aficionats, és simplement una cosa gran i realment gratificant".
  • "Després d'eliminar el Madrid només sentia una gran felicitat que he experimentat un parell de vegades, perquè quan no ets l'equip favorit o el més fort i aconsegueixes passar la següent fase, tot és molt gratificant".
  • "Tinc curiositat per veure si les sensacions i els sentiments són els mateixos. Però no crec que hi hagi grans diferències respecte fa nou anys".

Allegri

  • "M'ha impressionat la seva intel·ligència per gestionar la plantilla i el fet de millorar la nostra qualitat tècnica, a més de la nostra mentalitat i moral de tot l'equip i de cada jugador. D'aquesta manera crec que s'ha integrat bé. Penso que en aquest sentit ha estat molt intel·ligent i ho ha fet molt bé".
  • "Els seus coneixements tàctics són excepcionals i, després de jugar durant uns anys amb un determinat sistema, ha aconseguit donar-nos alternatives i que encara siguem millors. Tot i així, no ha intentat canviar completament la nostra manera de jugar, ja que en algunes ocasions o partits hem tornat al nostre origen. No ha arribat a un club per canviar-ho tot. Per a realitzar canvis ha anat mica en mica, basant-se en les nostres necessitats i depenent de les situacions".
COMENTARIS