Gossip

Busquets demana un augment de sou però el Barça no ho contempla

Segons que revela Mundo Deportivo

Busquets demana un augment de sou però el Barça no ho contempla
Busquets demana un augment de sou però el Barça no ho contempla

Segons que revela Mundo Deportivo

Sergio Busquets

Sergio Busquets pot ser un dels noms de l'estiu del Barça. Mundo Deportivo revela aquest dimarts que el migcentre blaugrana ha demanat una actualització de sou però la Junta Directiva no contempla gens aquesta possibilitat en aquest moment.

L'última renovació del jugador de Badia del Vallès data del setembre del 2016 quan va signar una vinculació que el lligava fins al 2021. Però segons l'entorn del jugador, aquell acord estava supeditat a poder-se actualitzar en funció de l'evolució dels salaris de la plantilla, que s'ha modificat amb l'arribada dels nous fitxatges i renovacions d'altres futbolistes. Busquets considera que ara cal complir aquelles promeses fetes fa un any i mig.

En canvi, la posició de la Junta és totalment contrària a assumir una nova renovació perquè consideren que ara no toca. La prioritat del club és tancar la continuïtat de Samuel Umtiti, un titular de l'equip que té el mateix sou d'ençà que va arribar al Camp Nou i que podria marxar si algun equip paga els 60 milions de la clàusula. A més, aquest estiu caldrà afrontar l'arribada de nous jugadors com Griezmann o Arthur, fet que significarà que la massa salarial segueixi creixent. La possible venda de diversos jugadors aquest estiu podria ajudar a rebaixar els sous i això podria afavorir parlar de la millora de Busquets però en un futur.

Fa un parell d'anys, Busquets ja va obrir una possible porta de sortida però va assegurar que només marxaria per tornar a coincidir amb Pep Guardiola. El Manchester City sempre ha estat pendent del futur del migcentre i ara caldrà veure si mouen fitxa veient aquests indicis. La clàusula de rescissió és de 200 milions d'euros. Hi haurà serial Busquets?

COMENTARIS