Champions League

Busquets: "Estem avisats del que ens ha passat anys enrere a la Champions"

Busquets: "Estem avisats del que ens ha passat anys enrere a la Champions"
Busquets: "Estem avisats del que ens ha passat anys enrere a la Champions"
Sergio Busquets ha exercit de líder del vestidor en la compareixença prèvia al partit contra l'Olympique de Lió. El migcampista ha reconegut que l'...
Sergio Busquets

Sergio Busquets ha exercit de líder del vestidor en la compareixença prèvia al partit contra l'Olympique de Lió. El migcampista ha reconegut que l'equip té potencial per arribar lluny a la Champions però ha recordat els mals precedents de l'equip en els últims desplaçaments de la Champions.

La Champions

"A la Champions hem fet molt bons partits aquest any, sobretot fora de casa. Hem de competir al màxim els 90 minuts, un fet que ens falla una mica, perquè si no qualsevol equip et pot fer mal."

"Sabem que és una competició diferent, els partits anteriors no compten. Serà molt díficil i estem avisats del que ha passat anys enrere però hem de mirar endavant i tenir l'ambició d'aconseguir un bon resultat."

"La derrota de Roma ens va doldre a tothom però no ens hem d'obsessionar. Sabem que tenim potencial per arribar lluny i evitar que torni a passar."

El rendiment fora de casa a Europa

"Les estadístiques no són bones. Guanyar a la Champions i fora de casa, costa. Però volem mirar el vas ple i pensar en oferir un bon rendiment."

"Els problemes dels últims anys han estat en els desplaçaments fora de casa. Hem de ser més sòlids, saber patir i ser un equip dur en defensa."

L'Olympique de Lió

"Serà un rival perillós però anirem a buscar la victòria i gols per tenir avantatge a la tornada."

"Tenen jugadors amb molt potencial i rendiment ofensiu, haurem de vigilar."

"És evident que canvia el plantejament si juguen amb defensa de 5 o de 4. Ho hem de tenir en compte."

Twtitter

"Els temps avancen i jo tinc una responsabilitat al Barça i a la selecció. L'entorn i els fans m'han demanat que me'l fes. No seré un kamizake, intentaré gestionar-lo bé."

La renovació de Valverde

"Estem molt contents amb ell i tots volíem la renovació. Esperem que aquesta tranquilitat es noti."

COMENTARIS