Champions League

Busquets: "Signaria ara mateix una final contra el City"

Busquets: "Signaria ara mateix una final contra el City"
Busquets: "Signaria ara mateix una final contra el City"
Sergio Busquets ha concedit una entrevista al Daily Mail on parla de les opcions de l'equip a la Champions i recorda alguns dels moments històrics que ha...
sergio busquets

Sergio Busquets ha concedit una entrevista al Daily Mail on parla de les opcions de l'equip a la Champions i recorda alguns dels moments històrics que ha viscut a Can Barça. El migcampista signaria ara mateix una final contra el City i confessa que no s'esperava el discurs de Messi sobre la Champions de principi de temporada.

El discurs de Messi sobre Champions

"No sabíem que ho diria, però tots els clubs volen fer-ho bé a la Champions League, no? És el trofeu més prestigiós i després de no guanyar-lo en 3 anys, és més important per a nosaltres."

"Una final contra l'City? Sí, la signaria ara mateix."

El Manchester United

"No els importa cedir la pilota perquè ells, de vegades, saben que l'oponent és tècnicament superior, però com vam veure davant el PSG treuen avantatge en els contraatacs i la pilota aturada. Si comets un error, ells ho aprofiten."

El millor moment de la Champions

"La final del 2011 va ser el millor partit de l'era Pep Guardiola, va ser el cim de tot el que havíem aconseguit en aquella època. Aquest partit va ser la demostració perfecta perquè la idea de com volíem jugar i la superioritat en el camp va ser clara."

Els millors moments del Barça

"No m'agraden les comparacions però la millor època que hem tingut ha estat amb Guardiola."

"Xavi i Iniesta són jugadors que només veus una vegada a la vida i vaig passar molts anys amb ells. Ens complementàvem molt bé i els 3 veníem de la Masia, fet que encara ho fa més especial. Podíem entendre'ns només amb la mirada., era un gran avantatge."

COMENTARIS