Gossip

Cada quant ha de pagar el Barça al City per Denis Suárez?

Cada quant ha de pagar el Barça al City per Denis Suárez?
Cada quant ha de pagar el Barça al City per Denis Suárez?
Denis Suárez sembla tenir un peu i mig fora del Barça però, de moment, continua participant en els esquemes d'Ernesto Valverde. Aquest dijous va tornar a...
Denis Suárez

Denis Suárez sembla tenir un peu i mig fora del Barça però, de moment, continua participant en els esquemes d'Ernesto Valverde. Aquest dijous va tornar a jugar a la Copa contra el Llevant després que a l'anada protagonitzés una jugada que va provocar el penal clau per seguir vius a la competició.

Mentre el Barça i l'Arsenal acaben de negociar la sortida del gallec, s'ha parlat molt sobre els diners que ha de pagar el club blaugrana al Manchester City per cada partit que jugui. El periodista Xavi Campos va aclarir a LaTdT de Catalunya Ràdio les condicions del traspàs.

L'any 2013, el Barça va arribar a un acord de traspàs amb el City d'1,8 milions d'euros amb uns variables de 800.000 euros per arribar al primer equip i 800.000 addicionals per cada partit que Denis jugués amb el Barça. En aquests partits, però, perquè el Barça hagi de pagar, el futbolista ha de jugar un mínim de 30 minuts. En aquest cas, dels 70 partits que Denis ha disputat amb el Barça, només en 39 ha superat la mitja hora i, per tant, el conjunt blaugrana ha pagat al City 2,4 milions en aquest concepte. Cal afegir que el Barça també va haver de pagar 3,4 milions el 2016 per recuperar Denis Suárez del Vila-real.

COMENTARIS