Rival

Calleja, prudent contra el Barça

Calleja, prudent contra el Barça
Calleja, prudent contra el Barça
El Vila-real rebrà el Barça en condicions poc favorables. L’equip groguet és actualment 17è a la classificació i es troba a un punt de les posicions de...
Javi Calleja, del Vila-real

El Vila-real rebrà el Barça en condicions poc favorables. L’equip groguet és actualment 17è a la classificació i es troba a un punt de les posicions de descens. Per això, el tècnic celebraria l’opció que Messi sigui suplent. 

Baixes de Messi i Suárez

“No sabrem fins al dia del partit si hi seran Messi i Luis Suárez, un és el millor del món i l'altre un dels millors davanters, de manera que si juguen és un problema i si no ho fan, ho faran altres amb qualitat i amb ganes de demostrar”. 

“Parlem d'una de les millors plantilles del món, tot i que és veritat que com Messi no n’hi ha cap altre”.

Messi

“Messi és el millor del món, no sé si jugarà, de manera que si no hi ha el millor del món segur que ho noten. Messi és el millor de la Lliga i el més desequilibrant, és capaç de decidir un partit en qualsevol jugada i en qualsevol moment”.

Barça

“Espero el líder, un líder que serà perillós amb el que vingui. Espero un Barcelona amb una idea clara, i que és complicat fer-los mal. Espero a un Barcelona que està donant-li molta importància a aquest partit”.

Situació en Lliga

“Tot està molt igualat, tots els partits són molt equilibrats i tot està molt enganxat. No crec que ningú es desenganxi de la zona de sota fins al final, de manera que cada partit serà clau 

 

COMENTARIS