Bàsquet

Campions de Copa en un final històric (93-94)

Campions de Copa en un final històric (93-94)
Campions de Copa en un final històric (93-94)
Quina nit! El Barça ha viscut aquest diumenge una jornada èpica i històrica pel seu desenllaç inesperat a la final de la Copa del Rei que ha disputat contra...

Quina nit! El Barça ha viscut aquest diumenge una jornada èpica i històrica pel seu desenllaç inesperat a la final de la Copa del Rei que ha disputat contra el Madrid. La victòria blaugrana, marcada per les decisions arbitrals, serà recordada durant molts anys. 

EL conjunt de Pesic tenia la final molt complicada quan al tercer quart ha arribat a perdre per 16 punts, però una brillant reacció al tram final ha permès l’equip arribar amb opcions de triomf. Només una cistella de Llull a l’últim segon ha permès anar a la pròrroga (77-77). 

Ha estat en el temps afegit quan el partit ha entrat en erupció. El marcador es movia gràcies als tirs lliures, i el Barça ha aconseguit un avantatge de 5 punts a falta de 20 segons pel final. Però un triple de Randolph ha apropat el Madrid i els àrbitres no han assenyalat una falta claríssima del propi madirista a Singleton a la jugada següent quan el blaugrana encarava cistella. 

Carroll ha portat l’èxtasi quan ha aconseguit un 2+1 a falta de 4 segons. Amb un punt per sota, Tomic ha aconseguit capgirar el marcador després que els àrbitres donessin per il·legal un tap de Randolph. En l’últim llançament, Llull ha topat amb el cèrcol des del seu camp. 

COMENTARIS