Pretemporada

Canvis a la gira de l'estiu després de l'eliminiació a la Champions

Canvis a la gira de l'estiu després de l'eliminiació a la Champions
Canvis a la gira de l'estiu després de l'eliminiació a la Champions
L'eliminació del Barça a la Champions pot comportar conseqüències esportives que es decidiran després de la final de Copa però també generarà...
Gira pretemporada

L'eliminació del Barça a la Champions pot comportar conseqüències esportives que es decidiran després de la final de Copa però també generarà modificacions en altres aspectes. Un exemple és el canvi en la planificació de la gira de pretemporada d'aquest estiu, segons informa l'ESPN.

D'aquesta manera, el conjunt blaugrana no viatjarà a la Xina com tenia previst i només participarà en els amistosos ja confirmats al Japó contra el Chelsea i el Vissel Kobe del 23 i 27 de juliol, respectivament. Des del club no descarten disputar un altre amistós abans en territori asiàtic però no seria al Japó.

Respecte el Gamper, una de les dates que cobra més força és la del diumenge 4 d'agost i els dies següents fins a l'inici de la Lliga del 18-19 d'agost el club aprofitaria per disputar alguns amistosos per fer calaix en territori europeu, ja que no disputarà la Supercopa d'Europa. A més, cal recordar que la Supercopa d'Espanya no se celebrarà fins al mes de gener després dels canvis en el format que ha introduït Luis Rubiales.

COMENTARIS