Seccions

Cara i creu a l'handbol i al bàsquet en la nit europea

Cara i creu a l'handbol i al bàsquet en la nit europea
Cara i creu a l'handbol i al bàsquet en la nit europea
Les seccions d'handbol i de bàsquet del Barça van disputar aquest dimecres partits transcendentals per aconseguir l'objectiu d'arribar a la Final...
Handbol

Les seccions d'handbol i de bàsquet del Barça van disputar aquest dimecres partits transcendentals per aconseguir l'objectiu d'arribar a la Final Four de les màximes competicions europees corresponents. El resultat va ser molt positiu per a uns i negatiu, per als altres.

El Barça d'handbol va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del Nantes en l'anada de les semifinals de la Champions (25-32) i va deixar molt ben encarrilada la classificació per a la Final Four de Colònia. El conjunt de Xavi Pascual va mostrar la millor cara i va aconseguir una renda de 7 gols de diferència per al partit de tornada que tindrà lloc el dissabte 4 de maig al Palau Blaugrana.

Per la seva banda, l'equip de bàsquet va viure una nit negra al Palau Blaugrana i va ser escombrat per l'EFES Pilsen (68-102) en la tercera derrota més gran de la història de la secció a Europa. El conjunt turc va realitzar una exhibició ofensiva i sempre va anar per davant al marcador. El Barça es va atansar al marcador a l'inici del tercer quart amb un 50-55 però, a partir d'aquí, l'Efes va trencar el matx i va situar el 2-1 a la sèrie. Divendres hi haurà el 4t partit al Palau i si el Barça aconseguís guanyar, el 5è i decisiu partit es disputaria a Turquia la setmana vinent.

COMENTARIS