Buzz

Carta oberta d'Stòitxkov a Coutinho: "Segur que faràs història al Barça"

Carta oberta d'Stòitxkov a Coutinho: "Segur que faràs història al Barça"
Carta oberta d'Stòitxkov a Coutinho: "Segur que faràs història al Barça"
Hristo Stòitxkov ha volgut enviar un missatge de suport a Coutinho mitjançant una carta oberta que s'ha publicat a Mundo Deportivo. ...
stoickhov coutinho

Hristo Stòitxkov ha volgut enviar un missatge de suport a Coutinho mitjançant una carta oberta que s'ha publicat a Mundo Deportivo.  El búlgar li recorda que ell també va viure una adaptació complicada al club blaugrana però li demana que no marxi del Barça, ja que "segur que acabaràs fent història." Aquestes són les frases més destacades d'Stòitxkov a Coutinho.

Suport en els moments complicats

"T'escric aquestes paraules per enviar-te el meu més sincer suport per l'irregular moment que vius, encara que a molts ja els hi agradaria passar per aquestes situacions i marcar dos gols com els que vas marcar davant el Sevilla."

Problemes d'adaptació

"El Barça no és un club fàcil. Jo, en els meus primers mesos, també ho vaig patir. Sé el que se sent quan les coses no surten com un vol, però estic convençut que amb treball i sacrifici sortiràs endavant, perquè ets un dels millors estrangers que han passat mai pel Barça."

Canviar d'equip?

"Ni se t'acudeixi pensar en canviar d'equip, com he llegit aquests dies. No hi ha un altre club com el nostre. El Barça és més que un club. No trobaràs un altre equip, amb els teus amics Messi , Suárez i companyia, en què t'ho passis tan bé fent el que més t'agrada, jugar a futbol. Et desitjo tot el millor, de tot cor, estic segur que faràs història al Barça."

COMENTARIS