Notícies

Carvajal: "Cal posar-li collons però també controlar els partits"

Carvajal: "Cal posar-li collons però també controlar els partits"
Carvajal: "Cal posar-li collons però també controlar els partits"
A Madrid encara cou la derrota per 3-0 contra l'Eibar d'aquest dissabte i aquest ha estat el principal tema de la roda de premsa de Carvajal...
Carvajal Roda Premsa

A Madrid encara cou la derrota per 3-0 contra l'Eibar d'aquest dissabte i aquest ha estat el principal tema de la roda de premsa de Carvajal prèvia al partit contra la Roma. Malgrat la transcendència del partit de la Champions, la crisi de la Lliga ha centrat la majoria de preguntes dels periodistes en un ambient enrarit a la casa blanca.

Jugar amb 2 collons?

"Cal posar-li collons, com diu el míster, però també cal tenir el cap fred i saber controlar els partits. La barreja és el que et porta a l'èxit."

Autocrítica?

"A dia d'avui el futbol està molt igualat, si no dones el màxim, qualsevol et pot guanyar. Hem de demostrar al camp que volem guanyar, que això no es queda tot en paraules."

"Estem al mes de novembre, hi ha temps per tornar a lluitar per tot, volem començar a aconseguir resultats a partir del partit contra la Roma, un rival dur."

Els motius del joc de l'equip

"Si sabés què ens passa, t'ho diria. Nosaltres volem guanyar tots els partits però, de vegades, les coses no surten..." 

"No és fàcil jugar en aquest club, tots els equips marquen la data en el seu calendari quan li toca el Madrid."

Lopetegui o Solari

"Lopetegui ja no és aquí. En el futbol manen els resultats i, si no t'acompanyen, és difícil quedar-te al Madrid. Amb Solari treballem bé, ens transmet confiança i estic segur que podrem fer grans coses amb ell."

COMENTARIS