Seleccions

Carvajal revela el missatge d'Alba a Lopetegui després de fitxar pel Madrid

Carvajal revela el missatge d'Alba a Lopetegui després de fitxar pel Madrid
Carvajal revela el missatge d'Alba a Lopetegui després de fitxar pel Madrid
L'empat contra Portugal i la victòria davant Iran han donat a la selecció espanyola un clima de tranquil·litat després del terratrèmol que es va...
Jordi Alba Lopetegui

L'empat contra Portugal i la victòria davant Iran han donat a la selecció espanyola un clima de tranquil·litat després del terratrèmol que es va viure amb l'anunci del fitxatge de Lopetegui per al Madrid i la posterior destitució per part de la RFEF. Ara, els futbolistes comencen a explicar alguna de les interioritats de la decisió i com van viure l'anunci del comiat de Lopetegui 2 dies abans de debutar al Mundial. Dani Carvajal ha parlat sobre aquest tema en una entrevista a Onda Cero i ha revelat la frase que li va dir Jordi Alba a Lopetegui quan es va saber que fitxava per al Reial Madrid.

L'anunci de la destitució de Lopetegui

"Jo ho vaig saber quan ens ho va dir Lopetegui al vestidor. El dia abans Ramos em va dir que estava sonant i que hi havia possibilitats. Després el míster ens ho va comunicar i ens va dir que volia tancar això i centrar-se al Mundial. Li vaig donar l'enhorabona".

"En aquesta reunió, Jordi Alba li va dir 'et tocarà patir-nos' o alguna cosa així, però de bon rotllo. Ningú es va escandalitzar, tota la resta del grup va riure".

Les sensacions

"Ha estat una sensació una mica estranya, el nostre president va decidir prendre la decisió de fer-lo fora. Nosaltres podem pensar una cosa o una altra però el que hem de fer és estar units i lluitar per aquest Mundial".

Lopetegui com a entrenador

"Ha estat el meu millor entrenador perquè comparteixo la idea del futbol que té. Intenta treure el màxim rendiment de cada jugador i això ho poden fer molt pocs. Per a mi, és el millor".

COMENTARIS