Ligue 1

Cesc: "Estic en xoc pel cessament d'Henry"

Cesc: "Estic en xoc pel cessament d'Henry"
Cesc: "Estic en xoc pel cessament d'Henry"
Cesc Fàbregas va deixar el Chelsea per assumir la responsabilitat de salvar el Mònaco, en posicions de descens a la Lliga francesa. La presència de Thierry...

Cesc Fàbregas va deixar el Chelsea per assumir la responsabilitat de salvar el Mònaco, en posicions de descens a la Lliga francesa. La presència de Thierry Henry al club del principat era una de les grans raons per acceptar el repte, però el comiat del francès ha trastocat els plans del català, que ho ha reconegut en roda de premsa:

Arribada a Mònaco

"Una de les principals raons per les que vaig venir aquí va ser perquè Thierry em va trucar. Ell em coneix molt bé i volia que fos el líder d'aquest equip. Que jugués cada partit, cada minut en la meva posició”. 

Cessament d’Henry

“Com pots imaginar el pla i la ment es queden una mica en xoc unes hores, uns dies. Però sobretot, crec que Thierry serà un gran entrenador”.

"Ja no em sorprèn res del futbol. Tot el que hem de fer, tot el que puc dir és que treballo per al Mònaco, jugo pel Mònaco. Vaig prendre aquesta decisió i ho donaré tot".

COMENTARIS