Mercat

Christensen, l'escollit per suplir Umtiti

Christensen, l'escollit per suplir Umtiti
Christensen, l'escollit per suplir Umtiti
La lesió d’Umtiti preocupa a les oficines del Camp Nou, i la direcció esportiva ja treballa per substituir-lo de cara a la segona volta si el francès...

La lesió d’Umtiti preocupa a les oficines del Camp Nou, i la direcció esportiva ja treballa per substituir-lo de cara a la segona volta si el francès passa definitivament pel quiròfan, tal com temen els serveis mèdics del club. 

El Barça compta amb Piqué, Lenglet i Vemaelen per cobrir les dues posicions de central; però l’estat físic del belga és sempre una incògnita. L’exfutbolista de l’Arsenal ja s’ha perdut un mes i mig de competició per una lesió muscular. 

Per això, segons el diari Sport, el Barça ja hauria notificat al Chelsea la seva intenció d’incorporar Christensen, un central danès de 22 anys. L’arribada de Sarri li ha minimitzat els minuts sobre la gespa, i la seva predisposició a arribar al Camp Nou és alta. 

Però el club anglès no vol cedir el futbolista al Barça, i només es planteja una compra, opció que els blaugranes refusen. El substitut d’Umtiti ja té nom, però la seva arribada al Camp Nou no serà fàcil. 

COMENTARIS