Notícies

Chumi es consolida com el central del B per Valverde als entrenaments

Chumi es consolida com el central del B per Valverde als entrenaments
Chumi es consolida com el central del B per Valverde als entrenaments
El Barça ha realitzat una nova sessió d'entrenament aquest dimecres a la Ciutat Esportiva i Valverde ha tornat a cridar jugadors del filial. Per segon...
Jugadors filiali

| D'esquerra a dreta: Ezkieta, Chumi, Mujica, Oriol Busquets, Iñaki Peña, i Riqui Puig

El Barça ha realitzat una nova sessió d'entrenament aquest dimecres a la Ciutat Esportiva i Valverde ha tornat a cridar jugadors del filial. Per segon dia consecutiu, el tècnic culer ha citat el central Chumi per davant d'altres opcions com Jorge Cuenca o Mingueza. D'aquesta manera, sembla que el central gallec és qui té més opcions d'estar al primer equip durant les baixes de Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen.

A banda de Chumi, també han reforçat la sessió Oriol Busquets i Riqui Puig, que també van pujar al primer equip dimarts, més Iñaki Peña, Ezkieta i Rafa Mujica. Per la seva banda, Sergio Busquets ja s'ha incorporat a la disciplina blaugrana després dels partits amb la selecció espanyola.

El proper entrenament serà aquest dijous a les 11h a la Ciutat Esportiva on s'espera el retorn de la majoria d'internacionals que han tingut compromisos durant aquests dies. Divendres a la tarda es farà la darrera sessió abans del retorn a la Lliga contra el Sevilla de dissabte a les 20.45h al Camp Nou.

COMENTARIS