Jugadors

Cillessen: "A tots els meus companys de selecció els encantaria jugar al Barça"

"De Ligt em va dir que el Barça és un gran club. Tothom ho diu"

Cillessen: "A tots els meus companys de selecció els encantaria jugar al Barça"
Cillessen: "A tots els meus companys de selecció els encantaria jugar al Barça"

"De Ligt em va dir que el Barça és un gran club. Tothom ho diu"

Jasper Cillessen

Jasper Cillessen torna de la concentració amb la selecció neerlandesa, i ho fa després de compartir hores amb Matthijs de Ligt i Frenkie de Jong, dos objectius de mercat del Barça. Parla dels dos futbolistes en una entrevista amb l'Sport.

Matthijs de Ligt

"Amb De Ligt vaig coincidir durant unes setmanes, perquè va pujar al primer equip en l'estiu de 2016 i vaig poder treballar amb ell durant la pretemporada d'aquell any, abans d'incorporar-me al Barça. És un jugador de molta qualitat i només té 19 anys".

"Físicament és un futbolista molt fort, i mentalment també. Només cal veure el partit que va jugar l'altre dia contra Alemanya a la Nations League: les coses no li van sortir del tot bé a la primera part, però va saber recuperar-se per jugar un segon temps excel·lent, i tot això amb 19 anys. També ve de fer un partit magnífic contra el Bayern a la Lliga de Campions, sent titular a l'Ajax".

Què li cal per jugar al Barça?

"Precisament en parlàvem l'altre dia a la concentració d'Holanda, sobre el nivell que necessita per jugar al Barça […] Compartíem taula als àpats… Però no parlem només del Barça, parlem de tot una mica".

Què li va dir del Barça?

"Que és un gran club. Tothom ho diu".

Frenkie de Jong

"Amb De Jong no vaig arribar a coincidir a l'Ajax".

"Pot jugar tant d'interior com de pivot. A la selecció juga en la posició que acostuma a ocupar Busquets al Barça. Però Busquets encara està a un altre nivell: és un jugador infravalorat per molta gent. En vaig parlar amb els meus companys de selecció: quan no hi és, se'l troba molt a faltar".

"De Jong és una opció interessant, però passa el mateix que amb De Ligt: tot depèn de l'opinió d'Overmars [secretari tècnic de l'Ajax]".


Fitxaran pel Barça?

"A tots els meus companys de selecció els encantaria jugar al Barça perquè és un dels millors equips del món".

COMENTARIS