Jugadors

Cillessen: "Amb Ter Stegen som amics"

Cillessen: "Amb Ter Stegen som amics"
Cillessen: "Amb Ter Stegen som amics"
Jasper Cillessen tindrà minuts contra la Cultural Lleonesa. L’holandès ha estat el proter de la Copa els últims anys i aquest curs repeteix rol. En una...
Ter Stegen i Cillessen

El porter de la lliga i el porter de la copa

Jasper Cillessen tindrà minuts contra la Cultural Lleonesa. L’holandès ha estat el proter de la Copa els últims anys i aquest curs repeteix rol. En una conversa a Sport, analitza el seu paper.

Minuts al camp

“Estic feliç a Barcelona. El que passa és que Marc [Ter Stegen] està jugant a un nivell tan alt que per a mi, és relativament fàcil acceptar no ser titular. Sincerament, donada la situació, és lògic posar-se en la pell de l'entrenador i pensar que seria una bogeria canviar de porter".

“Per mi és una situació difícil: jo vull jugar perquè sóc esportista i com a tal, sempre vull competir. Però les coses són així i les he d'acceptar. Si perdo l'energia enfandant-me per no jugar, o pitjor encara, queixant-me per no ser titular, seria contraproduent per a mi”.

Relació amb Ter Stegen

“És perfecta. Som amics. I quan vam enfrontar, fa poc a la Nations League, ens vam intercanviar les samarretes”.

Futur

“Estic centrat únicament en aquesta temporada: m'agradaria guanyar-ho tot. La Lliga, la Champions i per descomptat, la Copa. M'agrada la ciutat i estic content amb el tracte dels seguidors, sempre m'han donat suport d'una manera fantàstica, quan he jugat hem guanyat dues Copes i ara anem a per la tercera”.

Porter de la Copa

“La gent ja em coneix: els meus pares em van educar així, en la cultura del treball, i jo estic orgullós de defensar aquest club en qualsevol partit. Sempre vull fer-ho el millor possible. A més, m'agrada la Copa: a Holanda és més complicada perquè primer comencen a jugar els equips amateurs, però després, quan entren els professionals, les eliminatòries són a partit únic, i de vegades en camps d'herba artificial. M'alegro que a Espanya la Copa sigui a doble partit, tant de bo que no ho canviïn! (Riu)”.

COMENTARIS