Notícies

Cillessen ja fa treball específic al camp

Cillessen ja fa treball específic al camp
Cillessen ja fa treball específic al camp
Bones notícies per a Jasper Cillessen. El porter holandès evoluciona favorablement de la lesió i aquest dijous ja ha començat a fer treball específic a la...
Cillessen

Bones notícies per a Jasper Cillessen. El porter holandès evoluciona favorablement de la lesió i aquest dijous ja ha començat a fer treball específic a la gespa de la Ciutat Esportiva.

En un primer moment es va parlar que estaria unes 6 setmanes de baixa pel trencament muscular al soli de la cama dreta que va patir el passat 1 de febrer en un entrenament. Encara no han passat ni dues setmanes i Cillessen ja ha sortit del gimnàs per començar a fer treball a la gespa.

Si l'evolució continua amb aquesta línia positiva, l'holandès podria arribar a estar disponible per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Madrid al Bernabéu del pròxim dimecres 27 de febrer. Aquest partit podria ser l'últim que pugui disputar Cillessen aquesta temporada si l'equip no es classifica per a la final de Copa, ja que a la Lliga i a la Champions, Ter Stegen és el titular indiscutible.

La resta de l'equip ha participat amb normalitat a la sessió i Valverde ha cridat 3 jugadors del Barça B: Iñaki Peña, Riqui Puig i Carlos Pérez.

COMENTARIS