Notícies

Cillessen ja s'entrena amb el primer equip

Cillessen ja s'entrena amb el primer equip
Cillessen ja s'entrena amb el primer equip
El Barça va comunicar dilluns passat que Jasper Cillessen s'havia lesionat durant l'escalfament del partit contra l'Atlètic de Madrid i estaria...
Cillessen

El Barça va comunicar dilluns passat que Jasper Cillessen s'havia lesionat durant l'escalfament del partit contra l'Atlètic de Madrid i estaria entre 2 i 3 setmanes de baixa. Això feina pensar que l'holandès no podria participar en el partit de Copa, la seva competició, d'aquest dimecres al Camp Nou contra la Cultural.

Però en l'entrenament d'aquest dilluns, Cillessen ja ha pogut participar en la sessió i té opcions de poder arribar a l'enfrontament de dimecres. El jugador ha evolucionat molt bé del petit trencament que va patir al recte de la cama dreta i si evoluciona bé, podrà disputar el partit d'una competició on sempre ha ofert un bon rendiment.

2 jugadors lesionats que encara no tenen l'alta mèdica però que també podrien jugar contra la Cultural són Samper i Vermaelen, que han tornat a participar en l'entrenament d'aquest dilluns a la Ciutat Esportiva on Valverde ha cridat fins a 13 jugadors del filial.

Iñaki Peña, Morer, Guillem, Chumi, Cuenca, Mingueza, Miranda, Oriol Busquets, McGuane, Collado, Riqui Puig, Mujica i Abel Ruiz han estat presents en l'entrenament del primer equip i alguns d'ells tenen opcions d'entrar a la convocatòria per al partit de la Cultural.

COMENTARIS