Mercat

Cillessen passa la revisió mèdica a València

Cillessen passa la revisió mèdica a València
Cillessen passa la revisió mèdica a València
L'anunci oficial de l'intercanvi de porters entre Barça i València amb Cillessen i Neto podria ser imminent. Aquest dimarts han caçat el porter...

L'anunci oficial de l'intercanvi de porters entre Barça i València amb Cillessen i Neto podria ser imminent. Aquest dimarts han caçat el porter holandès a València realitzant les proves mèdiques en una clínica i tot apunta que l'operació es tancarà ben aviat. L'usuari de Twitter @LiTTLe_MaRK84 ha publicat una foto de Cillessen a la clínica Eresa on s'acostumen a fer els reconeixements mèdics del conjunt valencià i ara caldrà veure quan es comunica el traspàs.

Després de 3 temporades com a suplent de Ter Stegen, l'holandès ha volgut marxar per poder ser titular en un altre club i amb el València tindrà l'oportunitat de jugar la Champions League. Cillessen es rebaixarà el sou respecte el Barça però, a canvi, tindrà un contracte de llarga durada amb el València.

Per la seva banda, Neto arribarà al club blaugrana millorant la seva fitxa que tenia al Barça i acceptant que serà el suplent de Ter Stegen. Algunes informacions també apunten que el pas del brasiler al club blaugrana podria ser breu perquè des de la direcció esportiva es confia en que Iñaki Peña pugui tenir fitxa del primer equip d'aquí una o dues temporades.

COMENTARIS