Mercat

Com es va gestionar l'arribada sorpresa de Boateng?

Com es va gestionar l'arribada sorpresa de Boateng?
Com es va gestionar l'arribada sorpresa de Boateng?
Dissabte al migdia. Valverde, Pep Segura, Abidal i Ramon Planes estan reunits per intentar trobar una solució pel recanvi de Munir en la posició de davanter...
Boateng

Dissabte al migdia. Valverde, Pep Segura, Abidal i Ramon Planes estan reunits per intentar trobar una solució pel recanvi de Munir en la posició de davanter centre suplent. L'entrenador del Barça és partidari d'incorporar el mexicà Carlos Vela però Los Angeles Galaxy demana 2,5 milions d'euros per la cessió més pagar tota la fitxa. Des del club es descarta l'operació i la situació es complica perquè les altres 2 alternatives (Bakambu i Morata) també tenen un cost massa elevat.

En aquell moment, segons revela l'Sport, la direcció espotiva posa el nom sobre la taula de Kevin-Prince Boateng. Al principi, Valverde expressa el seus dubtes sobre el caràcter i la incògnita del seu rendiment. En aquell moment, es va decidir fer una trucada a Quique Setién, actual entrenador del Betis i que va dirigir Boateng al Las Palmas. La resposta del tècnic va ser totalment positiva i li va dir directament a Valverde que no havia tingut cap problema amb ell. 

La conversa va ser clau per convèncer Valverde, que va donar llum verda a l'operació i va activar les negociacions amb el Sassuolo. En només un dia, el tàndem Segura, Abidal i Planes van arribar a un acord amb el club italià i el dilluns es va fer oficial la cessió amb opció de compra. El Barça ja tenia línia direecte amb el Sasusolo pel traspàs de Malcom i això ha afavorit que les converses fossin ràpides i arribessin a bon port. Valverde ja té el seu '9'.

COMENTARIS