Gossip

Com serà la festa si el Barça guanya la Lliga?

Com serà la festa si el Barça guanya la Lliga?
Com serà la festa si el Barça guanya la Lliga?
El Barça ja està preparant la festa per si aquest dissabte es proclama campió de Lliga mitjançant les 3 possibilitats que tindrà. Des del club volen donar...

El Barça ja està preparant la festa per si aquest dissabte es proclama campió de Lliga mitjançant les 3 possibilitats que tindrà. Des del club volen donar importància i rellevància a la que serà la 8a Lliga aconseguida de les últimes 11 i la celebració estarà preparada amb diversos al·licients per a tots als aficionats que vegin el Barça - Llevant d'aquest dissabte a partir de les 20.45h.

  • Hi haurà el trofeu de Lliga. Una de les grans novetats respecte l'última temporada és que els jugadors podran celebrar el campionat amb el trofeu el mateix dia que es proclamin campions. Aquest fet tan habitual en la resta de lligues europees, no s'havia produït encara fins l'arribada de Rubiales a la presidència de la RFEF. 
  • Samarreta especial. Com és habitual, els jugadors i l'staff tècnic lluiran una samarreta commemorativa amb el lema '8 d'11'. El club vol reforçar el missatge d'hegemonia del Barça en la competició domèstica els últims anys.
  • Festa amb parlaments. Una vegada l'equip sigui campió de forma matemàtica, s'espera l'habitual espectacle de pirotècnia i tot apunta que hi podria haver parlament de Valverde i algun capità.
  • Alguna sorpresa. El club també es reserva alguna sorpresa per amenitzar la festa, ja sigui en format de vídeo o alguna idea que encara no s'ha desvetllat públicament.
COMENTARIS