Analytics

Com va ser el debut de Boateng en números?

Com va ser el debut de Boateng en números?
Com va ser el debut de Boateng en números?
Kevin-Prince Boateng va debutar aquest dimecres amb la samarreta del Barça just un dia després d'haver estat presentat i haver completat només un...
Boateng Barça

| FCB

Kevin-Prince Boateng va debutar aquest dimecres amb la samarreta del Barça just un dia després d'haver estat presentat i haver completat només un entrenament amb el conjunt blaugrana. De forma sorprenent, el ghanès va ser titular i va disputar 63 minuts de partit actuant en la posició de davanter centre.

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT va fixar la lupa en totes les intervencions que va realitzar el nou fitxatge blaugrana i com va rebre la pilota dels seus companys. En total, Boateng va intervenir fins en 36 ocasions, va perdre 5 pilotes i no va ser capaç de rematar cap vegada a porteria. El seu bagatge ofensiu va ser bastant escàs però va ajudar l'equip a l'hora de baixar la pilota i rebre d'esquena a porteria, una de les millors habilitats del futbolista cedit del Sassuolo.

Respecte a les intervencions, un 80,5% (29) van ser pilotes que va rebre en una passada en curt o al peu. En un 14% de les ocasions (5) es va deixar caure a la banda per poder rebre la pilota mentre que només en un 5,5% va rebre pilotes a l'espai (2). El futbolista encara necessita un temps d'adaptació per entendre el joc blaugrana i al camp del Sevilla tampoc va ser la millor prova perquè va actuar en un onze plagat de suplents.

Ara caldrà veure quin rol té en els esquemes de Valverde aquesta temporada i si s'erigeix en una figura fiable per donar descansos a Luis Suárez, castigat pels problemes amb les lesions que ha patit les últimes temporades.

COMENTARIS