Rival

Comunicat de Sergio Ramos sobre les acusacions de dopatge

Comunicat de Sergio Ramos sobre les acusacions de dopatge
Comunicat de Sergio Ramos sobre les acusacions de dopatge
Football Leaks va publicar a través del diari alemany Der Spiegel unes informacions que asseguraven que Sergio Ramos havia comès dues irregularitats en...
Sergio Ramos
Sergio Ramos

| ©Getty Images #503281580

Football Leaks va publicar a través del diari alemany Der Spiegel unes informacions que asseguraven que Sergio Ramos havia comès dues irregularitats en qüestions de dopatge. 

El Reial Madrid va emetre ahir un comunicat negant que el seu capità hagués comès cap error. I avui el jugador n'ha escrit un altre defensant la seva innocència. Aquests són els 3 punts del comunicat de Ramos.

1. "Prendré mesures perquè està clar que s'ha volgut tacar la meva imatge com a professional. He realitzat més de 300 controls de dopatge durant la meva carrera i mai ha passat res semblant".

2. "Crec que els que han de parlar ja ho han fet (Comunicats de Reial Madrid i UEFA exculpant de tota responsabilitat), i ara només queda que el meu equip legal treballi per demostrar la veritat que és la única que val".

3. "Ja sabia que aquesta informació sortiria. Em van avisar fa un mes i mig però jo no tenia por perquè jo dic la veritat".

 

 

 

COMENTARIS