Ligue 1

Comunicat del Valladolid sobre la presumpta compra de partits

Comunicat del Valladolid sobre la presumpta compra de partits
Comunicat del Valladolid sobre la presumpta compra de partits
El 'Cas Oykos' continua generant polèmica després de les últimes revelacions que ha publicat El Mundo. El diari ha tingut accès a les gravacions...
Valladolid

El 'Cas Oykos' continua generant polèmica després de les últimes revelacions que ha publicat El Mundo. El diari ha tingut accès a les gravacions de les trucades d'un dels responsables de la pressumpta compra de partit, l'exfutbolista Aranda, on parlava obertament que el resultat del Valladolid - València de l'última jornada estava pactat. A més, parla obertament d'haver comprat 7 jugadors i, fins i tot, va demanar a una empleada seva que apostés 10.000 euros.

Aquest fet pot provocar una sanció econòmica al Valladolid i caldrà veure si també la rep en l'aspecte esportiu, fet que podria provocar un descens de categoria i això beneficiaria un Girona que està a l'expectativa per aquesta presumpta adulteració de la competició.

De moment, el club ha emès aquest dimarts un comunicat contundent on ha anunciat que es presentarà a les actuacions judicials en curs, i es reserva el dret a exercir accions legals per defensar la seva imatge i integritat. Així, en defensa dels seus propis interessos, i els dels seus abonats, aficionats, treballadors, patrocinadors i totes les persones o entitats vinculades, ha mostrat el seu "total desconeixement i indignació" davant les informacions que recullen la suposada implicació de set jugadors del Valladolid en un presumpte tripijoc del partit de Lliga contra el València.

COMENTARIS