Condicions d'ús

SI US PLAU, LLEGEIX DETINGUDAMENT AQUESTES CONDICIONS D’ÚS, JA QUE AL ACCEDIR A AQUEST LLOC WEB I AL UTILITZAR ELS SEUS SERVEIS, I ESPECIALMENT SI ETS USUARI REGISTRAT, SIGNIFICA QUE ENTENS I ACCEPTES, SENSE CAP RESERVA, TOTES I CADASCUNA DE LES CONDICIONS EXPRESADES. EN CAS CONTRARI, NO HAS D’UTILITZAR AQUEST LLOC WEB.

1.USUARIS

Per ser un usuari registrat a WELOBA hauràs d'omplir el formulari web amb les dades personals que s'indiquin. Si vols, podràs donar voluntàriament a WELOBA  més informació relacionada amb tu, com per exemple, la teva foto, adreça, edat, etc. Aquesta informació estarà disponible i podrà ser modificada per tu a través del teu perfil.

Tenir un perfil a WELOBA suposa que has de ser tu en tot moment i que no et puguis fer passar per ningú. Has de ser totalment responsable i has d'introduir les teves dades reals, veraces i actualitzades. Des de PROFEXI procurarem comprovar la veracitat de les teves dades i ens reservem, sense perjudici d'altres accions, el dret a no registrar o donar-te de baixa si les dades que ens has facilitat són falsos o incomplets. L'obligació de tenir un perfil real és essencial en el servei. Així mateix, t'informem que a WELOBA ens reservem el dret d'admissió, tenint la facultat de cancel·lar unilateralment els perfils que no ens semblin adequats pel seu contingut en relació amb el servei.

Quan et registres a WELOBA, tens un perfil en què penges i comparteixes, com vulguis, i amb qui vulguis, la teva informació personal real. La informació personal serà compartida al servei amb les condicions o nivells de privacitat que tu mateix triïs i sota el teu control exclusiu.
 

PERFILS D’USUARIS I ACCÉS:

Els tipus d’usuaris de WELOBA són:

  • USUARI NO REGISTRAT.
  • USUARI REGISTRAT MAJOR D’EDAT.
  • USUARI REGISTRAT MAJOR DE 14 ANYS I MENOR DE 18 ANYS.
  • USUARI REGISTRAT MENOR DE 14 ANYS, amb consentiment del seu representant legal.

Si ets menor de 18 anys, si us plau, consulta amb els teus pares o representants legals la possibilitat d’accedir aquest lloc web.
Si tens menys de 18 anys i més de 14 anys, pots donar el teu consentiment per accedir aquest lloc web i ser un usuari registrat. Si ets menor de 14 anys per ser un usuari registrat d’aquest Lloc Web és imprescindible l’autorització dels teus pares o representants legals, que pots trobar al següent [LINK].

L'accés al lloc web per part dels usuaris té caràcter lliure i gratuït, i està a disposició de l’usuari única i exclusivament per el seu ús privat i personal, no està permès el seu ús amb finalitats comercials o lucratives. Quan sigui necessari que l'usuari es registri o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis, la recollida i el tractament de les dades personals dels usuaris serà d'aplicació al que es disposa en la Política de Privacitat, les Condicions d’ús i la Política de Cookies del Lloc Web.

L'equip de PROFEXI pot posar-se en contacte amb tu en qualsevol moment, perquè demostris la teva edat real aportant-nos fotocòpia del teu DNI o un document equivalent. Si no ens dones aquesta documentació dins del termini que et diguem, des PROFEXI ens reservem el dret a bloquejar o cancel·lar el teu Perfil.

Les dades del D.N.I. o del document que s'aporti per l'usuari seran utilitzades únicament i exclusivament pel personal autoritzat de PROFEXI per realitzar aquesta tasca d'identificació i de verificació de les dades proporcionades i, en cap cas, s'emmagatzemaran o tractaran per a un altre fi. 
 

2.ÚS CORRECTE DEL WEB

L'usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i serveis de conformitat amb la llei, el present Condicions d’ús, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d'ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Condicions d’ús, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis, o impedir un normal gaudi del web per altres usuaris. Així mateix, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics i altres que es trobin en el present web. L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el titular del web presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes. L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular del web o de tercers.

3.PUBLICITAT

Part del present web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió en el lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser aplicables. El titular del web no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

 

4.PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del present web i de les diferents pàgines web que hi pertanyen, així com dels elements que hi estan continguts i en les seves pàgines web (incloent-hi, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, continguts, imatges, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, bases de dades i altres elements que apareixen a la web), tret que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del titular del web o de tercers. En aquest sentit, el titular d'aquest web fa expressa reserva de tots els drets. Igualment, tots els noms comercials, dominis, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el lloc web i les seves pàgines webs, estan protegits per la llei. El titular del web no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús públic i/o comercial a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb aquest web, les seves pàgines webs i els serveis que s'hi ofereixen. L'usuari únicament i exclusivament podrà accedir a tals elements i serveis per al seu ús personal i privat, i queda, per tant, terminantment prohibida la utilització de la totalitat o part dels continguts d'aquest web i pàgines webs que hi pertanyen amb propòsits públics o comercials, la seva distribució, comunicació pública, inclosa la modalitat de posada a disposició, així com la seva modificació, alteració o descompilació tret que per a això es compti amb el consentiment exprés i per escrit del titular del web. Per això, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial del titular del web o del titular dels mateixos.

 

5.RÈGIM DE RESPONSABILITAT

5.1.Responsabilitat de tots els tipus d’usuari.

L'usuari és l'únic responsable de les infraccions en les quals pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar per la utilització del web, quedant el titular del web, els seus socis, empreses del grup, col·laboradors, empleats i representants, exonerats de qualsevol classe de responsabilitat que es pogués derivar per les accions de l'usuari. El titular del web emprarà tots els esforços i mitjans raonables per facilitar informació actualitzada i fefaent al web; no obstant això, el titular del web no assumeix cap garantia en relació amb l'absència d'errors, o de possibles inexactituds i/o omissions en cap dels continguts accessibles a través d'aquest web. L'usuari és l'únic responsable enfront de qualsevol reclamació o acció legal, judicial o extrajudicial, iniciada per terceres persones contra el titular del web basada en la utilització per l'usuari del web. Si s'escau, l'usuari assumirà les despeses, costos i indemnitzacions que siguin irrogats al titular del web amb motiu de tals reclamacions o accions legals.

L’usuari no pot publicar, difondre, comunicar, divulgar, enviar, rebre, descarregar, distribuir o de qualsevol forma posar a disposició qualsevol material, contingut o informació que:

a) és o pugui ser il·legal o no conforme a la normativa aplicable o que promogui activitat il·legals.

b) sigui pornogràfic, sexualment explícit, o violent

c) Sol·liciti informació personal

d) racista o fomenti el racisme, l’odi o la comissió de crims contra una altra persona o grup de persones, físiques o jurídiques.

e) comportin amenaces, abusos o danys respecte a una persona o grup de persones, físiques o jurídiques.

f) sigui difamatori, injuriós, o calumniós.

g) sigui fals, enganyós o fraudulent, vulneri el dret a la intimitat i privacitat de les persones, o constitueixi fals testimoni sobre una persona o grup de persones, físiques o jurídiques

L’usuari no pot recopilar i emmagatzemar les dades personals d’altres persones físiques o jurídiques a les que tingui accés, o publicar dades o informació d’una altra persona.

L’usuari registrat és responsable de la confidencialitat, seguretat i ús apropiat del seu nom d’usuari i contrasenya, i es compromet a no revelar a ningú l’accés al seu compte d’usuari. És responsable de totes les activitat realitzades amb  el seu usuari registrat. Com a usuari et compromets a no entrar amb un nom d’usuari o contrasenya aliè, i en cas de sospitar que hi ha hagut una vulneració en aquest sentit s’obliga a informar immediatament al Lloc Web. Així mateix, si oblida o perd una contrasenya o el seu nom d’usuari haurà de contactar amb el Lloc Web immediatament. L’usuari es compromet a no crear més d’un compte d’Usuari Registrat dins el Lloc Web.

La elecció d’un nom d’usuari o contrasenya queda subjecte a l’aprobació per part del Lloc Web, així mateix el titular del Lloc Web es reserva tots els drets sobre els noms d’usuaris i les contrasenyes finalment escollides, així com al possibilitat de suspendre demanar que es canbviï el nom d’usuari o contrasenya en qualsevol moment.
 

La prestació dels serveis del Lloc Web, es farà a través de tots els tipus de dispositius electrònics als quals sigui possible i que tinguin connexió a internet. El Lloc Web i el seu titular no es fa responsable pels costos que implica la obtenció dels dispositius electrònics ni l’accés a internet.

5.2. Responsabilitat de WEOLBA

En qualsevol cas, PROFEXI no serà responsable de les opinions expressades pels usuaris a través dels fòrums, xats o altres eines de participació i es reserva el dret de suprimir, per qualsevol raó i sense previ avís, qualsevol informació o contingut generat als espais de participació.

Així mateix, es posa a disposició del usuaris la capacitat de comunicar a WELOBA si algun dels continguts publicats per la resta d’usuaris infringeix algun dels preceptes de la Política de Privacitat, Condicions d’ús, i Política de Cookies, així com la normativa aplicable.

WELOBA es reserva el dret de revisar qualsevol material publicat, enviat o posat a disposició a través dels serveis que ofereix la web, a controlar l’ús del Lloc Web, a supervisar les converses i activitats que realitzin dins del Lloc Web. WELOBA podrà, en qualsevol moment sense previ avís eliminar  qualsevol material o contingut publicat, enviat o posat a disposició a través dels serveis de la web, amb la finalitat de mantenir la seguretat dins el Lloc Web i dels seus serveis i garantitzar el compliment d’aquestes Condicions d’ús i de la Política de Privacitat, de les lleus i normativa aplicable.

WEOLBA es reserva el dret de suspendre, restringir o finalitzar l’accés dels usuaris al Lloc Web i a tots o part dels seus serveis, en qualsevol moment, amb o sense notificació prèvia, si, en la opinió de WELOBA la opnió, conducta, contingut o qualsevol activitat realitzada per qualsevol usuari infringeix la Política de Privacitat, les Condicions d’ús o la Política de Cookies del Lloc Web, així com al normativa aplicable.


WELOBA es reserva el dret de comunicar o divulgar qualsevol informació, quan sigui requerida segons la normativa aplicable, a qualsevol autoritat judicial o policial, així com a editar, rebutjar, impedir, bloquejar, o eliminar qualsevol informació, contingut o materials, en tot o en part.

5.3.Responsabilitat pel funcionament del web.

El titular del web exclou tota responsabilitat que es pogués derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular del web. Així mateix, el titular del web també exclou qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic causat per deficiències o sobrecàrrega a les línies telefòniques o a Internet, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del titular del web. El titular del web es reserva la facultat per suspendre temporalment, i sense previ avís, l'accessibilitat al web amb motiu d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

5.4.Responsabilitat per links.

Els enllaços o links continguts en el web i les pàgines webs que hi pertanyen poden conduir l'usuari a altres webs gestionats per tercers. El titular del web declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora del web, ja que la funció dels links que apareixen és únicament informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació sobre un tema en concret. El titular del web queda exonerat de tota responsabilitat pel correcte funcionament d'aquests enllaços, del resultat obtingut a través d'aquests enllaços, de la veracitat i licitud del contingut o informació a la qual es pot accedir, així com dels perjudicis que pugui sofrir l'usuari en virtut de la informació oposada a la web enllaçada.

6.ESPAIS I EINES DE PARTICIPACIÓ

6.1.El lloc web posa a la disposició de l'usuari diferents espais i eines de participació per fomentar la conversa i l'intercanvi d'idees i opinions entre els usuaris. El seu objectiu és estar obert i ser accessible per a qualsevol sempre que es respectin unes normes de convivència i respecte bàsiques.

6.2.Normes de participació: PROFEXI es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultin adequats per a la seva publicació. Tampoc es toleraran els intents de suplantar la identitat de terceres persones ni la publicació de dades de contacte privats. Tampoc s'aprovaran missatges que continguin spam' o publicitat ni aquells amb enllaços a llocs que no tinguin a veure amb el motiu de la conversa.

6.3. “Penyes” de Clubs Esportius

Un dels serveis que s’ofereixen al Lloc Web és la possibilitat de crear perfils de “penyes” de clubs esportius, que poden coincidir o no amb associacions inscrites en els registres públics corresponents. L’usuari que creï una “penya” serà responsable de la seva administració. Però WELOBA es reserva el dret de atorgar la administració a un altre usuari, eliminar la “penya” o realitzar qualsevol modificació que consideri oportuna.  


7.MODIFICACIONS DE LES CONDICIONS D'ÚS

El titular del web es reserva el dret a modificar, desenvolupar o actualitzar en qualsevol moment i sense prèvia notificació les Condicions d'ús del present web. L'usuari quedarà obligat automàticament per les condicions d'ús que es trobin vigents en el moment en què accedeixi al web, per la qual cosa haurà de llegir periòdicament aquestes condicions d'ús.

 

8.LEGISLACIÓ APLICABLE I COMPETÈNCIA JURISDICCIONAL

Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o execució del present Condicions d’ús es regiran per la legislació espanyola, i se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals del domicili del titular del web.

9. CONCURSOS

Podem recopilar la informació següent :

    nom
    informació de contacte , inclosa l'adreça de correu electrònic
    altra informació pertinent a les enquestes i / o dels clients
    Direcció d'IP , sistema operatiu i navegador d'informació

Què fem amb la informació que recopilem

Necessitem aquesta informació per entendre les seves necessitats i oferir  un millor servei , en particular per les següents raons :

    Manteniment de registres interns.
    Podem utilitzar la informació per millorar els nostres productes i serveis .
    Podem enviar correus electrònics promocionals sobre nous serveis, ofertes especials o altra informació que pensem que pot resultar interessant a l'adreça de correu electrònic que vostè ha proporcionat .
   Podem utilitzar la informació per personalitzar el lloc web d'acord als seus interessos .