Notícies

"Coneixíem la indisciplina de Dembélé al fitxar-lo"

"Coneixíem la indisciplina de Dembélé al fitxar-lo"
"Coneixíem la indisciplina de Dembélé al fitxar-lo"
Urbano Ortega, exajudant de Robert a la secretaria tècnica del Barça ha analitzat alguns fitxatges del Barça als micròfons d’Esports Cope. Arthur...

Urbano Ortega, exajudant de Robert a la secretaria tècnica del Barça ha analitzat alguns fitxatges del Barça als micròfons d’Esports Cope. 

Arthur

“A Arthur el coneixíem des dels 16 anys i quan el vam veure ja vam pensar que era un pelotero estil Xavi. Tant jo, com el meu company a la secretaria tècnica Miki Albert, viatjàvem a veure tornejos de categories inferiors. Brasil és un mercat molt selectiu i es queden pel camí molts grans jugadors. Gremio és un gran club que va saber treballar amb ell i donar-li el timó”. 

Dembélé

“Quan el vam fitxar, ja sabíem dels seus problemes d'indisciplina i del seu entorn, que no l’ajuda gens. De vegades has d'arriscar, vam pensar que només era un problema de joventut i podríem reconduir la situació”.

"No només hi havia les opcions de Mbappé i Dembélé, n’hi havia alguna més. A vegades la decisió es pren per moltes circumstàncies: per les condicions econòmiques, perquè aquest jugador no vol venir a discutir-li el lloc a un titular o perquè prefereix fer un pas intermedi, com ja ens havia passat amb Dembélé quan vam voler fitxar-lo un any abans i se'n va anar al Dortmund”.

De Jong - De Ligt

"La competència és gran. El PSG és un club amb molt poder econòmic. El Barça ha de convèncer el jugador amb altres arguments: venir a un club on va a gaudir jugant d'una manera molt definida i on competirà pels grans campionats ".

Coutinho

"Hhi ha jugadors que acusen el Mundial una mica més, i és el que li pot estar passant a Coutinho”. 

COMENTARIS