Notícies

Contacte Bartomeu-Valverde per continuar junts

Contacte Bartomeu-Valverde per continuar junts
Contacte Bartomeu-Valverde per continuar junts
El Barça ja s’ha posat en marxa per garantir la continuïtat de Valverde a partir de la propera temporada. El tècnic i el club van signar un contracte...

El Barça ja s’ha posat en marxa per garantir la continuïtat de Valverde a partir de la propera temporada. El tècnic i el club van signar un contracte de dos anys amb un altre prorrogable si les dues parts hi estaven d’acord i la junta directiva ha realitzat els primers passos per conèixer la predisposició de l’entrenador. 

El president Josep Maria Bartomeu va reunir-se el passat dimarts amb el representant del tècnic, Iñaki Ibáñez, segons assegura Mundo Deportivo. La trobada es va produir al despatx del president després del partit contra el PSV Eindhoven. 

El tècnic no va donar pistes en roda de premsa quan se li va qüestionar la seva continuïtat. “Veurem com va. La temporada és llarga”. 

La junta directiva sembla voler evitar casos com els de Guardiola o Luis Enrique, que van donar resposta de les seves intencions a les acaballes de la seva última temporada. 

COMENTARIS