Analytics

Contra el Valladolid, més Messi que mai

Contra el Valladolid, més Messi que mai
Contra el Valladolid, més Messi que mai
La victòria del Barça contra el Valladolid al Camp Nou va tenir dos protagonistes. Per part blaugrana, Messi va ser el catalitzador de l’atac blaugrana...

La victòria del Barça contra el Valladolid al Camp Nou va tenir dos protagonistes. Per part blaugrana, Messi va ser el catalitzador de l’atac blaugrana i l’autor de l’únic gol del partit. Per banda del Valladolid, Masip va negar que l’argentí marxés amb més gols al sac i fins i tot li va aturar un penal. 

Però la presència de Messi va ser especialment significativa. Va cometre més faltes (4) que en cap altre partit de Lliga i va realitzar el 56% dels xuts totals a porteria de l’equip de Valverde. 

El 10 blaugrana, a més, va recuperar una pilota i va rebre una falta durant 90 minuts. El davanter, però, va perdre 12 de les 52 pilotes perdudes de l’equip. Les aparicions de Messi van ser constants durant el partit. Tant, que va assolir un rècord de participació aquesta temporada segons les dades de Carles Domènech a LaTdT. 

L’argentí va intervenir en 98 ocasions, més que en cap altre partit. Fins ara, el rècord de la temporada corresponia al debut del Barça a la Lliga contra l’Alabès, amb 95. Contra el PSV, Girona i València s’havia quedat amb 94. 

COMENTARIS